Kvasinková infekce akutně

Dobrý den, protože mi moje gynekoložka dlouho neléčila první příznaky kvasinkového onemocnění, dospělo to do takového stadia, že už jsem nemohla bolestí skoro chodit, tvořily se mi prasklinky na zevních rodidlech, strašně to bolelo a svědilo. Nakonec jsem konečně dostala vaginální krém Canesten, který mi moc pomohl. Když jsem ho i s partnerem dobrala, za týden přišla menstruace a po ní se obtíže vrátily. Nevím co dělat, je možné léčbu Canestenem opakovat nebo už je to na něco jiného? Opět se mi první příznaky, má gynekoložka momentálně neordinuje a já mám strach, aby se to opět nerozvinulo. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, canesten můžete opakovaně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: