Kvasinky

Dobrý den, mám zjištěnu zvýšenou hladinu kvasinek ve střevech a krvi, svědění konečníku, loupavé ekzémy kolem očí, narušené trávení a také mě občas popíchává pod pravým žebrem. Na sono jsem objednaná, ale chci se zeptat, jestli může být to píchání způsobeno kvasinkami na játrech (s největší pravděpodobností tam budou taky)? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejsem si jistý, jak se dospělo k diagnóze zvýšené hladiny kvasinek v krvi. Obecně lze konstatovat, že porucha rovnováhy bakterií ve střevě může vést k nejrůznějším problémům, včetně těch, které popisujete. Doporučoval bych preparáty, které upraví složení střevní mikroflóry. V lékárně Vám jistě poradí. Improvizovaně složení bakteriální flóry můžete upravit přidáním tzv. živých jogurtů do stravy.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x