Kvasinky

Dobrý deň, už asi pól roka mám prroblém s výtokom, svrbením pálením, vyskúšala som už veľa krémov a tabliet vaginálnych nič mi nepomohlo, Mohli by ste mi niejako poradit? Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych Vám poradil návštěvu gynekologa. Kvasinková infekce totiž může být někdy poměrně nebezpečná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Články: Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Ještě než si uděláte...
Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Články: Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Erektilní dysfunkce neboli...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: