Léčba metodou acp

Dobrý den pane doktore, v dětství jsem byla léčena na Perthes, součastný nález s lechkou defiguraci hlavice, cysta v hlavici, drobné subchondr. cysty v acetabulu kaudoventr., kratši krček a volné tělísko vy kyčli. Byla mi navržena léčba metodou ACP. Je tato léčba pro mne vhodná? Existuje levnější alternativa nebo léčba hrazena pojišťovnou?

Odpověď odborníka:

Stav musí zhodnotit ortoped, který vás vyšetří a zhodnotí rtg snímek Je předpoklad, že by se známky artrozy u vás mohly objevit dříve než v běžné populaci. Léčba ACP se domnívám, je provás vhodná, pojišťovna metodu nehradí. Jinak je vhodná terapie pohybou léčbou na rehabilitaci ve spojení s fyzikální terapií, příklad magnetoterapie a jiné. Vhodná také lázeňská léčba. Tyto postupy bych zkusil ještě před ACP

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x