Léčba spojivek přes měsíc

Dobry den,už měsíc léčím "zanět spojivek"od lékeře jsem dostal a aplikoval:Maxitrol,po te k tomu Spersallerg.Stav se nelepšil,tak ted oko proplachuji optalem,kapu Oftaquix 5mg/ml,na noc Floxal oph ung 1x3gm+Dexamethazon.Oko zarudlé,vytéká hnis,vidím rozmazaně,otok pod spodnim víčkem.Oko nesvědí,palí a bolí.Alergologie negativni,zánět dutin negativni.Vecer vždy horší,ráno nemohu otevřít i když není světlo,otevření oka je bolestivé.Teď se přidaly bolesti hlavy,na které jsem nikdy netrpěl.Pracuji s počítači,lékař ríkal,že nevadí když 8,5h se dívám do monitoru.Děkuji za rychlou odpověď,mam obavy abych něco nezanedbal.PS:před č měsíci jsem se léčil na mykoplazmu pneumonii Klabaxem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych znovu kontrolu u očního lékaře, stejně jako testy na mykoplazmata. Důležité je ale oko příliš nenamáhat a nemnout. Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: