Léky v těhotenství

Dobrý den,je mi 37 let a jsem ve 35tt.Již 10let beru lék Concor5,kvůli občasným arytmiím.Prošla jsem různá vyšetření,ale příčina mého problému nebyla zjištěna.Lék beru i po celou dobu těhotenství 1/2-0-1/2,prí je bezpečný a moje kardioložka mi jej nedoporučuje vysadit.Na otázku,jestli lék budu užívat i v době kojení,nebo kojit nebudu,mi odpověděla,že by to nemělo vadit ani u kojení,ale že si není jistá a mám se zeptat na názor i porodníka/gynekologa v porodnici.Jsem opravdu na vážkách co budu pak dělat.Každý lékař má jiný názor,já bych kojit chtěla,ale neohrozím nějak vážně miminko?Ráda bych věděla i váš názor!Předem moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že miminko tento preparát nijak zvlášť neovlivní, rozhodně kojte, doporučuji užívat tablety vždy bezprostředně po nakojení.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: