Lichen sclerosus

Mám na genitálijích diagnostikovanou lichen sclerosus už pár let,mám předepsanou mast Belogent,ta mi občas pomůže,ale nemůžu ji používat stále.Chci se zeptat,mám jet k moři(poprvé),ale nevím,jestli mohu,protože při styku s vodou mě kůže svědí,štípe a občas praská a tak nevím,jestli mi ta slaná voda bude-nebude vadit???

Odpověď odborníka:

Je třeba to vyzkoušet, po vykoupání v moři se osprchovat a ošetřit kůži.

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Opakované bolesti hlavy? Nechte si zkontrolovat krční páteř!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Alzheimerovo onemocnění – novodobá epidemie?
Články: Alzheimerovo onemocnění – novodobá epidemie?
Alzheimerovu nemoc lze...
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: