Lieceny syfilis

dobry den chcel by som sa opytat velmi jednoduchu vec pred istym casom cca 5 mesiacov dozadu mi zistili syfilis v 1-2 stadiu kde som absolvoval trojtyzdennu liecbu penicilinom takze sa povazujem za "vylieceneho" chcem sa opytat ci som po tejto liecbe stale infekcny a ci mozem pohlavnym stykom partnera nakazit? dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Infekční byste být neměl, ale úplné vyřazení z evidence pacientů je možné až po několika negativních kontrolách - to vám přesně řekne váš ošetřující lékař.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: