Lipom

Dobry den, moc v´Vás prosím o radu. Před 14 dny jsem byla na operaci lipomu pod kůží v oblasti břicha. V místě operace mám stále bouličku. Je možné jde třeba ještě o nějaký otok po operaci??? Výpotek?? Velikostně je to stejné, jak byl ten onen operovaný lipom....Děkuji moc!!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den,nemusíte mít strach , že by pan doktor minul lipom. Bude se jednat , jak uvádíte , o hematom, serom- ranná tekutina, to nejlépe posoudí operatér a punkčně například bouličku zmenší. Zdraví Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: