Lipom

Dobrý den,mám bolest v levém podžebří.Po ultrazvuku byl nalezen lipom,ale to bylo před rokem.Nyní po roce mne bolí mnohem vív.Jsou hmatatelné a nevím,jestli jít k obvodnímunebo na chirurgii,nebo počkat až bolest zase na čas přestane.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den rozhodně jděte na kontrolu na chirurgii, nejlépe tam, kde jste byla předtím a kontrolní vyšetření může ukázat i nějaké změny. Uplně nejoptimálnější by bylo tenkou jehlou zjistit, o jaký druh útvaru jde přesně /tzv.biopsie/ a popřemýšlet o jejím odstranění. Zeptejte se na vyšetření lékaře na tuto možnost přímo. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: