Lipom

Dobrý den,asi před rokem jsem si našel pod kůži na paži takovou bulku,nebolí ani nic podobného nedělá .Šel jsem stím k lékařce a ta mě poslala na sono a takový je závěr ve zprávě:V místě udané rezistence je v úrovni podkoží isoechogenní ložisko,14x10x6 mm,dobře ohraničené bez patol. perfuze.char.lipomu.Chtěl bych vědět co to znamená,jestli to je nádor,nebo se to může časem v nádor změnit a třeba metastázovat,nebo je potřeba to vyoperovat?a jestli lékař na sono to nemohl nějak přehlédnout a splést si to ,nemusím mít obavy?nejní to vubec vidět a nebolí to,je topořád stejně velké.Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Josefe! Není třeba mít obavy, jedná se o zcela nezávažnou tukovou bouličku, pokud vás neobtěžuje - nebolí, netlačí, není třeba ji odstraňovat.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x