Lipomy

Dobry den.Jiz mnoho let mam tzv.lipomy po tele,nejvice na stehnech,ale s temi nemam problemy,zadne bolesti.Posledni roky se mi vytvorily i na bocich a v oblasti nad zaludkem.Posledni asi dva tydny me v teto oblasti picha,jakoby tlaci a jakoby paleni.Kdyz na tyto bulky zatlacim,je to bolestive.To jsem drive nemival.Je mozne,ze jsou to projevy toho,ze tyto lipomy tlaci do okolni tkane?Vim,ze lecba je bohuzel pouze mozna chirurgicky.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to možné. Doporučuji návštěvu chirurgie nebo praktického lékaře, aby lékař posoudil, zda je vhodné odstranění lipomů nebo zda obtíže způsobuje něco jiného.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dodatek k lipomyi | Od: Miroslav DVOŘÁK | 16.1.2009 21:33
P.S. omlouvám se, nedodal jsem asi důležité... Je mi 74 let, diabetes 2, po mozkové mrtvičce na druhé straně krku tři roky. Nejsem alergik celkem k věku fit.. Prý exustuje léčba ULTRACONTOUR, nevím o ní zcela nic. Ještě jednou dík. Miroslav DVOŘÁK, Unhošť...
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: