Locoid

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné užívat tuto mast dlouhodobě. Bez ní se mi potíže ihned vrací. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dlouhodobě kortikoidy nepoužívejte, zkuste přejít na topické imunomodulátory (pimecrolimus, tacrolimus).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: