Luivac- opary

Dobrý den. Je vhodný Luivac jako posílení imunity - prevence- u oparů? Dcera 13let mívá opary rtu cca 5x do roka , kožní lékař nám ho předepsal, ale v letáku L. jsem se dočetla, že je vhodný spíše u infekcí DC. Děkuji za odpověď, P.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, běžně se podává u recidivujících respiračních infekcí. Snížení frekvence respiračních infektů může vést k menšímu počtu výsevu oparů. Lék posiluje slizniční imunitu, takže ho zkusit můžete.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: