Luivac a nachlazeni

dobry den.. mela jsem zanet stredniho ucha, pak zanet v krku a ruzne mi cestoval, brala jsem antibiotika... doktorka mi predepsala luivac, jelikoz hodne trpim na nachlazeni.. prvnich 28 dni uzivani jsem byla nemocna - kasel, ryma.. v pauze nic, zdrava,... a ted beru znovu a jsem zac nemocna - ryma, kasel, otekle oci, zvysena teplota.. mam je prestat uzivat a zajit si k lekari nebo mam pokracovat a proste pretrpet to? predem vam dekuji za odpoved o svatcich, s pozdravem m. v.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Luivac je přípravek zaměřený na podporu imunity vůči určitým bakteriálním kmenům a nemusí vždy přinést 100% požadovaný efekt. Pokud trpíte na opakované nemoci horních cest dýchacích, určitě by Vám mohl pomoci lékař homeopat.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: