Lymfastim a autoimunitní thyreoiditis

Dobrý den paní doktorko, rozhodla jsem se trochu zhubnout - má váha je za rok léčení autoimutniní thyreoiditidy z 76kg (před léčbou hormony) na 88 kg, štítná žláza je kompenzovaná (TSH 1,9 a 14,77). Chtěla jsem se zeptat zda mi nemůže Lymfastim (přístrojová lymfodrenáž) uškodit? Tato procedúra by probíhala bez "otvírání uzlin" na krku... Pak je také v nabídce vibrosauna a vacushape - chůze v podtlaku. Díky moc za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Radomíro, lymfodrenáž se nedoporučuje zejména u žen kuřaček, zvláště, pokud užívají hormonální antikoncepci. Vhodná není pokud jste nositelem některé z trombofilních mutací (zvýšený sklon ke krevní srážlivosti) a kontraindikovaná je u nádorových onemocnění. Při vašem onemocnění štítné žlázy lymfodrenáž kontraindikovaná není. Příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x