Lymfedém

Dobrý den, byla sem na lymfatické masáži kvůli oteklému sedacímu svalu. Na internetu jsem se dočetla, že dědičný lymfedém, který prý na tom zadku mám, je nebolestivý. Mě však otok bolí na dotek hodně, je to možné? K tomu mi "masér" řekl, že mám hodně zablokovaný sedací nerv. Jsem po 20denní léčbě ATB boriliozy. Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud vás otok bolí, bude vhodná kontrola u praktického lékaře, zda se nejdná o něco jiného. Nemusí se jednat lymfedém.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: