Macmiror complex 500

Dobrý den, byla jsem na kultivaci výtoku u gynekologa, který mi řekl, že byl zjištěn normální fyziologický výtok. Výtok mě však trápí dále a přestože nebylo nic zjištěno, gynekolog mi předepsal Macmiror complex 500. Je tento postup správný, prý by se tím mělo upravit (pročistit) poševní prostředí. V letáčku jsem se však dočetla že se tento přípravek používá na záněty apod. Jak se tyto globule zavádějí? Ještě jsem neměla pohlavní styk, bude se zaváděním problém? Nerada bych užívala něco co není vhodné. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud trpíte výtokem stále je tento postup jeden z možných a jestliže je hymen dostatečně prostupný neměl by být ani problém se zavedením . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: