Macmiror complex 500

Chcem sa spýtať či po zavedení Macmiror complex 500 do pošvy sa môže prejaviť nejaké pálenie a štípanie ráno. Alebo to mám prestať brať , keď sa to takto prejavuje? Vďaka

Odpověď odborníka:

Pokud by se problém stupňoval, tak je dobré lék vysadit, může se jednat o nesnášenlivost preparátu.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Články: Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Většina lidí provozujících...
Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Články: Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Nespecifické střevní záněty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: