Malobuněčný karcinom vlevém dolním laloku s6

V červenci 2009 mi byl zjištěn malobuněčný kacinom v levém dolním laloku S6. Do této doby jsem prodělal 3 druhy chemoter.celkem 8 cyklů. dojde ke zmenšení a pak opět ke zvětšení. Chtěl bych vědět jestli by mi pomohla biologická léčba. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, biologicku léčbu a vhodnost její aplikace rozhodně nelze posoudit po internetu, obratte se s touto otázkou na vašeho onkologa, který zná váš stav v minulosti ev. v současnosti, odpoví vám popř. pošle do centra, kde toto bližší posouzení provádějí. Biologická léčba ovšem nezbavuje nádoru, nevyléčí jej úplně, pouze zlepšuje šance na ůspěšnost léčení. Info o biologické léčbě ve všech oblastech její aplikace najdete na těchto stránkách: http://www.cilena-lecba.cz/ . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x