Mandle

Dobry den, buduci tyden by mi meli odstranit krcni mandle, z duvodu ich chronickeho zapalu. Delali mi predoperacni testy, v ktorych jsem mel vyssi hodnoty koagulace - Quick INR 1,58 a APTT 37,8. Muze to byt duvod k odmitnuti zakroku, ze strany lekare? Hrozi mi nejake zdravotni rizika v souvislosti s odstranovanim mandli pri takychto hodnotach koagulace? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, LP! Vynětí mandlí je dosti krvácející výkon ve specifické krajině těla a snížená koaguilace krve může být skutečně důvodem k odkladu - v závislosti na dalších faktorech. Zdravotní riziko spočívá především v prodlouženém krvácení po výkonu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: