Mateřské znaménko

Dobrý den. Už od dětství mam v ukolí penisu znaménko. Jeho velikost je konstantní a žádných změn si nevšímám. Teď mě ale celkem začalo děsit, že z tohoto znaménka může vzniknout rakovina. Mám se obrátit na kožního lékaře, aby mi ho odstranili a nebo to není nutné? Nejradši bych to neřešil, protože mi nijak nevadí a představa, že mi u penisu budou něco řezat se mu taky moc nelíbí. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, znaménko vypadá neškodně a pokud se nemění , můžete si ho nechat.

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: