Mateřské znaménko

Mohlo by to být něco vážného?Maminka má znaménko, které je stále stejně velké, ale lehce zarudle. Viz foto.

Odpověď odborníka:

Bohužel fotografie není ostrá a bez podrobnějšího, nejlépe dermatoskopického vyšetření se znaménko nedá posoudit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: