Menstruace

Dobrý den, mam uz 5dnu opozdenou menstruaci. Teh. Test byl negativni. Mela jsem zlomenou nohu a 3 mesice jsem si pichala injekce na redeni krve Clexane. Muze to být opozdene i tim? Ikdyz sem minuly mesic mela ms pravidelne ? Dekuji

Odpověď odborníka:

Clexane by na pravidelnost cyklu neměl mít vliv pokud byl test negativní zopakujte jej s odstupem týdne a bude li opět negativní vyčkejte a až když by nepřišla ani další menses zajděte na vyšetření, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: