Menstruace

Dobrý den, po dvouměsíční aplikaci přírodního progesteronového krému se menstruace dostavila až po 30 dnech ( běžný cyklus jsem měla 23 - 24 dní ) a to výrazně slabší . Je možné, že to způsobil právě tento krém? Mohu mít i citlivější prsa?? Delší a slabší cyklus by mi vyhovoval, jen mám obavu, zda se nejedná o nějakou poruchu, či počátek přechodu. Je mi 45 let. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není vyloučeno že pokud bylo progesteronového krému dost mohl způsobit i změnu cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: