Menstruační krvácení, leiden mutace, antikoncepce

Dobrý večer. je mi 30 let mám gnekologický problém.jsem 2 roky po císařském řezu mám leiden mutaci a zdůvodů velkého množství krvácení při menstruaci kdy jsem musela být 3x hospitalizovaná a provedeno odstranění krevní sraženiny byla mi nasazena antikoncepce Minesse jenomže teď krvácím 2x za měsíc a to 8 dní. antikoncepci beru již 9měsíců a lékař mi říkal, že po 6 měsících by mělo být vše v pořádku. chtěla bych vědět jestli když vysadím antikoncepci z dúvodu otěhotnění jestli budu opět krvácet a jestli vůbec mi půjde otěhotnět když mám tak často menstruaci. děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Ilono, v dalším těhotenství bych problém neviděl, ale díky Leidenské mutaci budete více sledována. To, že krvácíte mimo cyklus, je možno přičíst Vaší antikoncepci, která je nová a moderní, ale díky nízké hladině hormonů v sobě obsažené nedokáže udržet Váš cyklus "na uzdě". Zkuste se domluvit s Vaším gynekologem, zda by nebylo pro Vás lepší změnit preparát. Jak už bylo řečeno, musíte být "pod dohledem" více než jiné ženy, ale neznamená to, že další těhotenství neproběhne ukázkově. Držím Vám palce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: