Metaplazie

Dobrý den, při posledním vyšetření na gynekologii mi byla zjištěna metaplazie. Mám přijít na kontrolu až v březnu s tím, že to prý není nic vážného. Na internetu jsem si dohledala, že se jedná o nějaké změny na děložním čípku. Před třemi lety jsem byla očkovaná proti rakovině děložního čípku, ráda bych se Vás zeptala, jestli to má nějakou spojitost a zda nejsou nutná nějaká antibiotika? Je s touto diagnózou možné mít do další kontroly pohlavní styk? Předem Vám moc děkuji za odpověď, Iva

Odpověď odborníka:

dobrý den, nejedná se o nic hrozného, jen nález na sledování, proto kontrola v březnu.styk mít můžete, antibiotika na to nezaberou, pokud to není způsoběno zánětlivými změnami.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: