Meziobratlové ploténky

jsem po 2operacich,L4/5,L5/S1,mam parezu v leve noze v peroneu.Bedra porad boli,hlavne v noci a v klidu,krece v noze.EMG-zanikovy syndrom.Znovu operovat uz nikdo nechce,rehabilitacenepomahaji,lekari nevi co delat.S manzelem bychom chteli miminko.Jaky je vas nazor?Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otázka dítěte je jen a jen vaše soukromá záležitost, pokud se cítíte na tuto životní roli, je to na vás. Zdravotní stav si musíte zhodnotit především vy podle subjektivního pocitu ( s ohledem i na vaši zvýšenou zátěž, až dětátko přijde na svět), jinak pooperační stav lze konzultovat s ohledem na možnost těhotenství jen s vaším neurologem, který zná vaše výsledky vyšetření a celkový zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: