Míchání léků

Dobrý den chtěla sem se zeptat jestli mohu míchat Karnitin a antokoncepcí Harmonet.Ptala sem se na to v lékarně,ale byla tam mladá holka a přemýšlela dlouho a řekla že mohu ale znělo to nepřesvědčivě.Prosím poradte mi předem moc děkuji za odpověĎ Denisa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Deniso! V uvedené kombinaci nevidím problém, jen bych poukázal na to, že braní karnitinu má sice efekt, ale poměrně malý a jeho užití stojí za uvážení hlavně ve výkonnostním, závodním sportu. Jde o poměrně drahý doplněk, který modifikuje přirozený metabolismus, ačkoli se jedná o přirozenou součást tohoto metabolismu. Dbejte na pitný režim, antikoncepci nekombinujte s kouřením (nebezpečí žilních trombóz)!!

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x