Mikardisplus

Jsem astmatik,po změně léku na léčbu vysokého tlaku se astma výrazně zhoršilo,bolesti na hrudi,dušnost,kašel.Je možné,že toto zhoršení je důsledkem přechodu na MicardisPlus? Děkuji Petříková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez vyšetření nelze toto potvrdit ani vyvrátit, navštivte svého lékaře, který se stará o vaše asthma, Vyšetří vás, skontroluje stav dýchacích funkcí a pobavíte se s ním také i o možném vzniku potíží po změně léku na tlak. Lékař vše zhodnotí a dporučí řešení, má o vás více informací a hlavně možnosti vyšetření /nejen těla - poslech plic , ale i kontrolní spirometrie, a podobně.../, může jít i o infekci nebo zhoršení stavu asthmatu či potíže se srdcem /bolesti na hrudi/ - proto nelze vše svádět na lék, nejprve se musí vyloučit příčiny jiné. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: