Minipilulka azalia

Dobrý den, už půl roku bez přestávky užívám HA Azalia (kojím).Menses mám nepravidelně,někdy i po 2měsících a trvá různě dlouho i 14dní ale to jsou 4dny silné a pak třeba špinění.Naposledy byla menses dne 18.1. do 4.2. Dne 15.2. jsem si zapomněla vzít tabletu v 19h a ten večer kolem 22h jsem měla nechráněný pohl.styk.. Zapomenutou (3 tableta v platu) tabletu jsem si vzala až další den opět v 19h spolu s další tj.2tablety najednou.A dále užívám.MOHU OTĚHOTNĚT?? Jaká je pravděpodobnost otěhotnění??Nevím,jak minipilulky fungují a kdy je možná ovulace, když je beru nepřetržitě. (Pozn.:Dobírám posl.plato minipilulek,chci začít brát kombinovanou HA jako dřív, jelikož kojit přestávám a ani po půl roce užívání minipilulek se menstr.krvácení nesrovnalo.) Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Uplynulo-li od okamžiku, kdy jste si měla tabletu vzít, více než 12 hodin, a měla jste pohlavní styk, mohla jste otěhotnět.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: