Mírná bolest hlavy, brnění ve tváři, pocit úzkosti

Dobrý den, tak kde začít. Několikrát se mi před rokem stalo, že jsem měl bolest v levé ruce a na prsou - ovšem velmi mírnou, nicméně ve mě vylolala vždy pocit strachu. Nechal jsem se vyšetřit kardiologem. TK v normě, sono srdce v pořádku, ergometrie, ekg v pořádku. Cca před týdnem se tento stav opakoval s motáním hlavy a velkými obavami o život. Nechal jsem si znovu udělat tato vyšetření a výsledek stejný. Tedy potíže nejspíše muskuloskeletální. Ovšem po týdnu se stav opakoval a přidaly se studené a zpocené nohy..Strach jsem odboural tím, že bolest na prsou a v ruce je tedy muskuloskeletální a tato mne již netrápí. Ovšem od té doby po několika dnech opakující se mírná bolest hlavy, závratě, mírná necitlivost v levé tváři. Poradíte? Díky, Jan

Odpověď odborníka:

Může jít o somatické projevy panických atak, jeden projev se nyní přetransformoval do jiného. Nicméně určitě byste měl být vyšetřen neurologem, zda je skutečně vše vpořádku. Pokud bude, navštivte pak psychiatra , aby se začala léčit skutečná příčina vašich obtíží.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nošení kompresních punčoch zlepšuje kvalitu spánku
Články: Nošení kompresních punčoch zlepšuje kvalitu spánku
Chrápete vy nebo váš...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Nespavost a deprese jako nerozlučná dvojice?
Články: Nespavost a deprese jako nerozlučná dvojice?
Cítíte se ospalí, nemůžete...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Otrava hypnotiky
Články: Otrava hypnotiky
Hypnotika jsou léky, které...
Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Články: Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Paracetamol je jedno z...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: