Mirná bolest

Chtěl jsem se zeptat asi před 3 měsíci jsem skákal na trampolíně a dal jsem si kolenem do oka.No a teď když si šáhnu pod oko na tu kost tak citím menší bolest.Ale když na to nešahám nic necítím.. Co si myslíte proč mě to dělá? :)

Odpověď odborníka:

Dobrý deb, Jarku. Oblast obličeje a zejména kolem oka je velmi citlivá. I nepatrný otok či modřinka může být dlouhodobě citlivá. Pokud by to neustoupilo za další 1-2 měsíce, doporučím kontrolu na chirurgii či neurologii. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: