Mohu otěhotnět?

Dobrý den, před 2 měcísí jsem začala užívat antikoncepci YAZ..Pak jsem měla neplánovaný pohlavní styk..Je možné, abych otěhotněla, že by ještě antikoncepce neměla takové účinky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nikolo! Obvykle se doporučuje první dva cykly použít ještě doplňkovou ochranu. Úroveň ochrany poskytnuté hormonálními tabletami by však v druhém cyklu už měla být dosti vysoká a otěhotnění poměrně málo pravděpodobné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: