Motání hlavy

Už od května trpím na motani hlavy nemůžu vůbec chodit ven obvodni dr vubec neřeší kouka na mě jak na simulanta po návštěvě na pohorovosti problémy z krční páteři vykriveny krk do prava chodila jsem na rehabky problémy pořád stejné zitra jdu na konzultaci z dr co mě poslala na rehabku achce mě poslat na ct hlavy a ještě někam a včera jsem si za levim uchem našla nějaké uzliny nevíte co to může přibližně byt co to může způsobovat mam problém už pul roku dojit i z košem celý svět se mi pohupuje tlak mám nízký teď do toho ta uzlina už fakt nevím

Odpověď odborníka:

Miroslavo, bylo by dobré doplnit vyšetření neurologem, spíše než CT bych doporučoval MRI na krční oblast, event. hlavu. Problém bych očekával v krční páteři, kde může být nějaké zužení, které vás takto omezuje a způsobuje motání hlavy.
Uzlina za ušima s tím může a nemusí souviset, můžete být jen nastydlá, je to tedy jen reakce organizmu, jak se poprat s nachlazením podle mě.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x