Motání hlavy

Dobrý den, chci se zeptat, mám dlouhodobé problémy s motáním hlavy, motá se mi téměř nepřetržitě, ale někdy je to až nesnesitelné, s pocity že jsem úplně mimo a neschopná nic dělat. Prošla jsem všemi různými vyšetřeními od CT mozku, rentgenech páteře, ORL, vyšetření na štítnou žlázu,ale na nic mi nepřišli. Pouze na to že mám nějaký blok v krční páteři. Na to mi předepsali rehabilitace, ale žádný efekt. Paní neuroložka mi při poslední návštěvě předepsala Lexaurin a nic mi k tomu neřekla. Až doma jsem si přečetla na co to je a naprosto nechápu proč bych to měla užívat. Nejsem přeci žádný blázen a užívat to rozhodně nechci.Neznají moji příčinu a dají mi nějaká sedativa, no zkrátka to nechápu. Na zkoušku jsem zkusila jeden, co to se mnou udělá a bylo mi ještě hůř a byla jsem ještě víc mimo. Co si o tom myslíte? Studuju VŠ, psychické problémy nemám, jsem už bezradná. Prosím o jakoukoliv pomoc. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Lékařka zřejmě usoudila, že vaše potíže souvisí s úzkostnou neurózou. To neznamená, že jste blázen. Lexaurin je velmi efektivní lék pro tyto případy , ale není vhodný k dlouhodobému užívání. Závratě mohou mít řadu příčin a nelze touto formou komentovat diagnózu. Často mohou souviset se svalovým napětím a spoušťovými body v oblasti svalů šíje a krku. Často ve spojení se stresem a neurózou.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: