Možné otěhotnění

Měla bych takový dotaz. Už delší dobu beru antikoncepci Dienille. Beru jí pravidelně, každý den v 7 - 8 hodin ráno, maximálně třeba o 2 hodiny déle než jsem zvyklá. Vždy dobírám antikoncepci v neděli a od pondělí vynechávám. Tento týden neberu antikoncepci a spala jsem se svým přítelem hned v pondělí. Většinou dostávám menstruaci ve středu, ale dnes je pátek a stále jsem to nedostala. Nemůžu se ubránit obavám, že by bylo možné těhotenství. Jak moc je to pravděpodobné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění je při zcela pravidelném užívání antikoncepce vyloučené.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: