Možné otěhotnění

Dobrý den, beru antikoncepci femoden od července, pravidelne...tento měsíc jsem udělala chybu, a v době sedmidenní pauzy, jsem si vzala tabletku o den dříve( normálně ji beru ve čtvrtek, teď jsem si ji vzala už ve středu) přibližně 12 den po teto chybe jsem mela nechraneny styk, vzhledem k chybe v brani prasku a k tomu, ze od uterka spinim, mam strach ze mohu byt tehotna a jeste mam jeden dotaz( vzdy jsem dostavala menstruaci v sobotu a po teto chybe by mela prijit v patek ze? )

Odpověď odborníka:

dobrý den, o den dříve byste otěhotnět neměla, zapomenutí je horší. Menstruace pravděpodobně přijde o den dříve, protože o den dříve doberete platíčko.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: