Možné těhotenství

Dobrý den, mám dva dotazy. V sobotu jsem s nástupem menstruace začala užívat antikoncepci Azalia. Již ve středu ráno jsem však měla nechráněný pohlavní styk, jaká je v tomto případě možnost otěhotnění. Další dotaz se týká zažívacích problémů. V pátek ve 20:00 jsem si vzala pilulku a kolem půlnoci jsem zvracela, je to dostatečně dlouhá doba ke vstřebání? Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, va Vašem případě by se bylo možno domnívat, že by antikoncepční metoda nemusela být dostatečně účinná a mohla by selhat. V těchto případech doporučuji po dobu dalších deseti dnů použít kondom

MUDr. Hynek Kudělka, MBA
MUDr. Hynek Kudělka, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: GYNET GROUP Centra ambulantní gynekologie a porodnictví: Ostrava-Zábřeh - Výškovice - Havířov - Karviná - Orlová

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: