Možné těhotenství

Dobrý den, několik měsíců užívám HA Foxinette (předtím asi 3 roky Vreyu). Před 2 týdny jsem měla nechráněný pohlavní styk (nicméně dotyčný zřejmě nekopuloval, i když si tím zcela nejsem jistá). HA beru pravidelně, ale po pauze předtím jsem druhý den prášek zapomněla (vynechala), nicméně až po 7 dnech proběhl tento sex. Aktuálně mám menstruaci dostávat o víkendu, ale měla jsem ji jež ve čtvrtek a velmi slabou, tzn. střídá se krvácení a špinění. Mohla bych být těhotná? Musím dodat, že poslední měsíc jsem velmi ve stresu ze zkoušek na VŠ, jestli to třeba nemůže mít vliv na nepravidelnou menstruaci (měla jsem občas zvýšenou teplotu apod.). Přijde mi, že ani ty předchozí menstruace nebyly nijak silné a léčila jsem se respektive stále mám problém s kvasinkami. Dotaz však směřuji na možné těhotenství... Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství vyloučíte nebo potvrdíte provedením těhotenského testu. Zapomenutá druhá tabletka v platíčku je riziková chyba. PS. kopulace není ejakulace

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x