Možné těhotenství

Dobrý den,mám na Vas prosbu.S partnerem zkousíme miminko zhruba tři měsíce,měsíčky mam dostat za dva dny.Poslední dva týdny se cejtim jak vyměněná..Šílená únava,usínám i v práci,návaly vedra,ty už se ted zklidnily,prsa nateklý jako by v nich tlak a bradavky svědí a jsou citlivé,chut na sex byla stále ted už vůbec,přestala sem i ze dne na den kouřit..nikdy jsem se takhle necítila...dnes mě bolí nohy a trochu mám i citlivé dásně a jelikož mi vyšel test před třemi dny negativní a trochu už ze mě de červená krev tak se bojim zda nemám nějakou nemoc nebo jestli můžu být i přes to všechno těhotná.Děkuji mockrát za odpověd D.

Odpověď odborníka:

Pokud jste v polovině cyklu a test je negativní je gravidita nepravděpodobná, vyčkejte menses případně zopakujte s odstupem gravitest který je positivní 5.6 den po koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: