Možnost nákazy pohlavní nemocí?

Před dvěma dny jsem měl náhodný orální styk s mužem (já byl v pasivní roli), vše trvalo cca 10 minut, bez ejakulace. Strašně si to vyčítám, nicméně v tom trochu sehrál roli alkohol. Den na to jsem zpozoroval malou ranku v oblasti nad genitáliemi, jedná se o malou ranku, jakoby od říznutí (místo je citlivé, trochu bolestivé a pálivé na dotek, nezduřelé, měkké). Nejsem si 100% jistý, zda jsem ji neměl již před stykem. Strašně se bojím pohlavních nemocí, myslíte, že je možnost nákazy syfilisem nebo nějakou jinou nemocí? Mohou se příznaky objevit již den-dva po styku (a přitom cca 10cm od penisu)? Je možné nechat se jít již tak brzo někam testovat? Mám velký strach a dost z toho panikařím. Prosím poraďte...

Odpověď odborníka:

Není důvod se domnívat, že by mohlo jít o pohlavně přenosnou chorobu. Obyčejná ranka by se měla postupně vytrácet.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: