Možnost otěhotnění

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se Vás zeptat na možnost nechtěného otěhotnění. 20.11. jsem měla naposledy menstruaci, 26. a 29. listopadu do mne přítel ejakuloval, ale beru antikoncepci YAZ, kterou jsem si další menstruaci prodloužila, takže nevím, zda bych ji vůbec dostala. Během užívání antiko jsem udělala pár chyb. Dělala jsem si těhotenské testy po 2, 3, 4 a i 5 týdnech, všechny byly negativní, a proto mi také nejdou do hlavy ty bolesti podbříšku, které stále mám, pocit plnosti a častou únavu. Podle mne je těhotenství vyloučeno, ale raději se zeptám, protože náhoda je blbec. Děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne. N

Odpověď odborníka:

Bez vyšetření těžko odpovědět je potřeba zkontrolovat krevní HCG které je kvantitativní a vyšetření včetně ultrazvuku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: