Možnost otěhotnění

Dobrý pri sexu mi trochu ujela malá kapicka ale mimo ženu po otreni sem zhruba cca 30 vteřin až 1 min počkal. Pak sem byl este chvily v přítelkyni cca 20vterin je možné ze by otěhotněla. Říkám si jestli z močové trubice nemohlo neco uniknout.

Odpověď odborníka:

Přerušovaná soulož jako druh antikoncepce je nespolehlivá a těhotenství se nedá nikdy vyloučit. Důvodem jsou spermie přítomné v preejakulační tekutině. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: