Možnost otěhotnení

Dobrý den měla jsem sex s přítelem používám antikoncepci cleosensa a nedala jsem si přestávku týden a beru 2platíčko za sebou a k tomu jsem dostala antibiotika nolicon na zanět močového měchýře a přítel se do mě udělal jaká je pravděpodobnost otěhotnění ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost je stejná jako když užíváte antikoncepci, Nolicin ani absence pauzy na tom nic nemění.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x