Možnost otěhotnění

Dobrý den, s užíváním antikoncepce jsem začala až druhý den menstruace (v neděli). Už v týdnu (v pátek) jsem měla styk. Vím, že se v takovém případě týden musím chránit ještě jinou metodou a také jsem tak učinila, ale další pátek, tedy přesně týden po styku, mě začalo pobolívat v podbřišku (do další menstruace zbývá ještě asi 12 dní, tedy je na předmenstruační bolest ještě brzo), tak jsem znejistila, zda prezervativ nějakým způsobem neselhal. Je tedy pravděpodobnost otěhotnění s ohledem na tuto situaci? Antikoncepci beru nadále. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná byste být neměla, bolesti v podbřišku nemusí souviset s těhotenstvím.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: