Možnost otěhotnění

Dobrý den. Užívám antikoncepci Femodem téměř 5 let. Po dobrání 3. plata se mi 4. den dostavila menstruace, která ale nebyla obvyklá jako vždy. Vždy mívám první 2 dny krvácení silné až velmi silné, ale teď se mi stalo, že krvácení bylo velmi slabé, spíše jsem jen špinila. Takhle to pokračovalo téměř 2 dny, až 2.den menstruace večer se to zlepšilo a krvácení bylo "jako obvykle".Krvácení bylo dá se říci střední a už pokračuje klasicky 4. den.Hrozně jsem se vylekala co se děje. Je zde možnost otěhotnění, či je to způsobeno jen stresem či jiným důvodem? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle popisu se o těhotenství patrně jednat nebude,stres se samozřejmě může podílet aby jste měla klid,s týdenním odstupem si udělejte těhotenský test i když si myslím,že bude negativní příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: