Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět 9-10 DC. Poslední měsíce jsem cyklus měla pravidelný, ale předešlý měsíc jsem dostala anginu a menstruace se mi zpozdila o 7 dní (měla začít 26.2., ale přišla 3.3., menstruace skončila 8.3.). Nechráněný pohlavní styk byl 11.-12.3.(3x). Je možné, že může ovulace přijít dříve a dojít tak k otěhotnění nebo proběhnout i vícekrát za cyklus? Od pohlavního styku cítím bolesti v podbřišku, ale menstruačním se nepodobají, ty mívám příliš silné. také mám poměrně silný výtok (není bílý) Ptám se i z důvodu, že jsem opět dostala angínu a nechtěla bych, aby byl třeba plod poškozený, obvodní lékařka mi předepsala OSPEN 1500. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita se vyloučit nedá Ospen by případnou graviditu neměl ovlivnit, pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x