Možnost otěhotnění

Beru už dva roky antikoncepci ministon a včera jsme s přítelem měli pohlavní styk s kondomem ale ten nám prasknul. A udělal se do mě. Můžu být v tom? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte antikoncepci pravidelně, je možnost otěhotnění minimální.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: