Možnost zlomeniny malíčku u nohy

Včera se mi podařilo narazit malíčkem u nohy o bedýnku plnou jablek, ta bolest byla obrovská. Hned mi prst otekl a byl celý zarudlý. Jenže o 2h později se podařilo do něj udeřit ještě jednou. Momentálně s nim nemohu hýbat a při chůzi to bolí. V noci jsem měla pocit mravenčení. Může to být zlomené? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pavlo, zlomené to být určitě může. Zajděte si na rentgen. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

MUDr. Barbora Bačová
MUDr. Barbora Bačová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: